Despertar essencial
Despertar essencial 

El món dels olis esencials

Els olis essencials provenen de les plantes, actuen en múltiples dimensions i contenen els principis actius que s'utilitzen en molts dels medicaments que utilitzem diàriament. Els seus beneficis són ben coneguts des de l'antiguitat.

 

Els olis essencials s'obtenen a partir de tres tècniques diferents en funció de la planta de la qual procedeixen: la destil·lació, la pressió en fred o l'enfleurage. 

Durant les vacances de setmana santa de 2018 vaig visitar les granges de Young Living a Croàcia i vaig conèixer el procés "seed to seal" des del seu inici. Vaig plantar un brot de sempreviva en un dels camps de cultiu i com podeu observar ens van donar guants per tal que no contaminéssim amb les bactèries que hi pogués haver a les nostres mans ni els esqueixos de sempreviva ni la terra on els havíem de plantar.

 

El procés de destil·lació s'inicia després d'haver recollit i esmicolat i posat les plantes a l'interior d'alambins d’acer inoxidable de gran capacitat. Al final del procés s'obtè el tant preuat oli essencial.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consulti amb el seu metge si té algun dubte. La informació proporcionada en aquesta pàgina web no pretén prescriure, substituir cap medicació o ser presa com a consell mèdic.

Les recomanacions d'aromateràpia d'aquesta pàgina web són vàlides únicament pels olis essencials de grau terapèutic de la marca Young Living.

Àngels Campà

Despertar essencial

 

Galileu 264 àtic 1a

08224 Terrassa

 

Perris 59, 1r 2a

17130 L'Escala

 

Tel:656569040

 

e-mail

angels.campa.g@gmail.com

Canal YouTube