Despertar essencial
Despertar essencial 

Els elixirs de minerals

Des de 2007 treballo realitzant elixirs  a partir de minerals, olis i tintures alcoholiques que macero jo mateixa(veure apartat fitoteràpia). Per crear un elixir submergeixo els minerals i les gemmes corresponents a cada fórmula en aigua diamantina de tal manera que aquestes imprimeixen el seu patró energètic a l'aigua diamantina. Aquests elixirs són molt útils quan no es poden portar sobre el cos els minerals necessaris per tractar un dolor, un estat emocional o una carència energètica. Totes les fórmules que preparo m'han estat canalizadas pels meus guies durant les meves meditacions i de vegades poden incloure més de 20 ingredients diferents.

 

Els meus elixirs són sempre d'ús extern, s'apliquen directament sobre els xacres i en cap cas s'han d'ingerir. Tots els elixirs estan preparats de manera artesanal amb gemas, minerals, olis i tintures alcohòliques.

 

Catàleg d'elixirs:

Emocional

Equilibrador energètic

Neteja i protecció

Desbloqueig de txackres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consulti amb el seu metge si té algun dubte. La informació proporcionada en aquesta pàgina web no pretén prescriure, substituir cap medicació o ser presa com a consell mèdic.

Les recomanacions d'aromateràpia d'aquesta pàgina web són vàlides únicament pels olis essencials de grau terapèutic de la marca Young Living.

Àngels Campà

Despertar essencial

 

Galileu 264 àtic 1a

08224 Terrassa

 

Perris 59, 1r 2a

17130 L'Escala

 

Tel:656569040

 

e-mail

angels.campa.g@gmail.com

Canal YouTube