Despertar essencial
Despertar essencial 

Catàleg d'elixirs

Emocional

Ús: Treballa per eliminar la por, la ira, la rancúnia, la tristesa, l'angoixa o la frustració que sentim en situacions de la nostra vida quotidiana. Elimina les toxines alliberades per les nostres emocions o per les emocions de les persones que ens envolten a la feina o a la nostra família. És molt útil en situacions en què hem de prendre decisions en relació als nostres sentiments. Aquest elixir ens condueix a prendre la decisió adequada de forma natural i sense que ens causi cap trauma. Ens condueix pel camí de la reflexió de forma natural i ens permet avançar cap a un nou futur. Els seus efectes es poden sentir en tres setmanes d'ús continuat.

 

 

Aplicació: Realitzar 1 o 2 polvoritzacions en el 4rt i 5e txackres un màxim de 4 vegades al dia. En cas de dolors o contractures musculars a l'esquena, aplicar 3 pulsacions al punt dolorós i els seus voltants. Encara que es pot utilitzar durant períodes llargs, és convenient una única polvorització diària quan la persona NO s'enfronta a situacions emocionals complexes o traumàtiques.

 

Composició : Turmalina negra, rubí i oli essencial de farigola.

Equilibrador energètic 
Ús:Ajuda a recuperar l'estabilitat energètica. Equilibra els txackres de manera natural. Treballa contra la migranya al reequilibrar les energies. Ajuda a regular la hiperactivitat i atenua la síndrome de deficiència d'atenció. 

Aplicació: Aplicar de peu, polvoritzar una vegada a cada txackra començant pel 1r i seguint fins al 7e txackra. Aplicar preferentment a la nit just abans d'anar a dormir. Es pot aplicar durant el dia sempre que després d'usar-lo la persona es mantingui descansant uns 15 minuts. 

Composició: Quarç blanc, jaspi vermell, magnetita, mercaba d'amatista

Neteja i protecció 
Ús: Aquest elixir és un excel·lent netejador d'energies negatives. Neteja en profunditat (com quan es fa neteja a fons en una casa). Aquest elixir permet trencar amb el mal d'ull, la màgia negra i deixa a la persona lliure per seguir amb la seva vida, talla els amarratges.

Aplicació: Polvoritzar a les mans i passar-les sobre el propi cos per eliminar les energies negatives que s'acumulen al voltant del cos energètic. També el podem barrejar amb el gel de dutxa.

Portar-lo a la bossa o deixar-lo al lloc en el què estem treballant per tal que absorbeixi la negativitat de l'entorn. També el podem portar a la butxaca esquerra dels pantalons o de la jaqueta. 

És convenient utilitzar-lo a la casa barrejant-lo amb l'aigua de fregar el terra o polvoritzant-lo en l'ambient (esprai).

Ritual a seguir en casos de rescat de màgia negra (realitzar cada dia durant 7 dies seguits):Fer una creu amb el dit mullat en l'elixir sobre 3er, 4rt, 5e, 6e i 7e txackres de la persona i dir: JO ET CONJURO PERQUÈ ABANDONIS EL MAL. ABANDONA EL COS D'AQUESTA PERSONA. DEIXA-LA LLIURE PER CONTINUAR LA SEVA CAMÍ I NO INTERFEREIXIS EN LA SEVA VIDA. JO ET COMMINO QUE LA DEIXIS LLIURE. AMB AQUESTA CREU I AMB AQUEST GEST QUEDES LLIURE DEL MAL QUE ET VA ENVAHIR. El gest és el que es fa amb els dits índex i mig de la mà dreta per simbolitzar que unes tisores estan tallant alguna cosa, fer aquesta darrera creu en el 4rt txackra. La persona es dutxarà durant els 7 dies barrejant aquest elixir al seu gel habitual i farà una neteja de la casa amb ell. Es pot fer el ritual a distància (cal foto de cos sencer, nom complet i data de naixement). 

Composició: Ull de tigre, turmalina negra, ònix, charoita, plata, or, hematites, quarços (fantasma, fumat, rosa), crisoprasa, topasi blau, ametrí, unakita, malaquita, agata de foc, coure, magnetita. Olis de ruda, canyella, romaní, farigola, encens, bambú, saüc, 7 potències. Aigua o alcohol del ritual de Sant Joan i Equilibrador energètic 
Desbloqueig de txackres
Ús: Elimina les bombolles de negativitat incrustades en els canals energètics facilitant el pas de l'energia pel cos. Desbloqueja els txackres que estan tancats. 

Aplicació: Aplicar dempeus, polvoritzar una vegada a cada entrada i sortida de txackra començant pel primer i seguint fins al 7e txackra. Aplicar preferentment a la nit just abans d'anar a dormir. Es pot aplicar durant el dia sempre que després d'usar-lo la persona es mantingui descansant uns 15 minuts. 

Composició: Equilibrador energètic, Neteja i protecció

 

Àngels Campà

Despertar essencial

 

Galileu 264 àtic 1a

08224 Terrassa

 

Perris 59, 1r 2a

17130 L'Escala

 

Tel:656569040

 

e-mail

angels.campa.g@gmail.com

Canal YouTube