Despertar esencial
Despertar esencial 

Protocols amb olis essencials

Podem utilitzar els olis essencials de multiples maneres i amb finalitats diverses. Al canal de YouTube Despertar Esencial trobaràs diversos protocols d'ús dels olis essencials Young Living amb les explicacions necessàries per a poder dur-los a terme. 

 

Els olis essencials ens poden ajudar quan hem de fer un treball per tal de restablir el nostre equilibri emocional després d'un sotrac que ens ha trasbalsat i que ens ha fet sortir de la nostra zona de confort habitual. 


Si decidim fer un protocol emocional amb olis essencials, hem de tenir en compte que els olis ens ajudaran en el procés, però que som nosaltres qui hem de fer la feina. És a dir que hem de ser proactius, hem d'observar les nostres respostes físiques i els nostres estats d'ànims. Hem de parar atenció als nostres pensaments i endegar una tasca de reflexió sobre tot el que ens envolta i tot el que ens passa durant aquest temps. Hem d'estar alerta a les nostres reaccions davant de cada situació. Si no ho fem així, només farem la feina a mitges. És per aicò que he creat un quadern de bitàcola per a cadascun dels protocols emocionals que us proposo. En algun dels casos caldrà que feu una sèire d'exercicis que potenciaran la feina que estareu fent amb els olis essencials.

 

Vídeos disponibles al canal de YouTubbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consulti amb el seu metge si té algun dubte. La informació proporcionada en aquesta pàgina web no pretén prescriure, substituir cap medicació o ser presa com a consell mèdic.

 

Àngels Campà

Despertar essencial

 

Galileu 264 àtic 1a

08224 Terrassa

 

Perris 59, 1r 2a

17130 L'Escala

 

Tel:666708694

info@despertaresencial.com

 

Instagram

Canal YouTube