Despertar esencial
Despertar esencial 
Despertar Essencial és una empresa familiar apassionada per la cura personal i el benestar natural. Des de la nostra fundació el 2021, ens hem dedicat amb amor i compromís a la creació i venda de productes cosmètics per als cabells i el cos, així com a una àmplia varietat de productes elaborats amb olis essencials.
A Despertar Essencial fusionem la tradició familiar amb l'experiència en fitoteràpia de la nostra presidenta, que ha estat immersa en el món de les plantes medicinals des del 2005. Aquesta combinació única ens ha permès elaborar les nostres pròpies fórmules cosmètiques a base d'olis essencials des del 2016, assegurant productes d´alta qualitat i efectivitat.
Ens enorgulleix oferir-te una gamma de productes naturals i ecològics que prioritzen el benestar dels nostres clients i del planeta. Cadascun dels nostres productes està formulat acuradament per a brindar resultats visibles mentre respecta l'harmonia natural del teu cos i del medi ambient.
A Despertar Essencial aspirem a despertar la bellesa interior i exterior a través del poder transformador de la natura. El nostre compromís és inspirar-te a i connectar-te amb la teva essència, oferint-te productes que estimulin els teus sentits i t'ajudin a assolir una vida encara més saludable i conscient.
Et convidem a explorar la nostra col·lecció de productes i a unir-te a la nostra comunitat d'amants de la cura personal natural. 

Gràcies per triar Despertar Essencial on cada producte reflecteix la nostra passió pel benestar i la bellesa autèntica.

Àngels Campà

Despertar essencial

 

Galileu 264 àtic 1a

08224 Terrassa

 

Perris 59, 1r 2a

17130 L'Escala

 

Tel:666708694

info@despertaresencial.com

 

Instagram

Canal YouTube