Despertar esencial
Despertar esencial 

Testimonis KAPIL HAIR CARE

Sóc Àngels Campà, la creadora de la fórmula de KAPIL HAIR CARE.

 

Vaig crear aquest producte per tal de millorar l'estat del meu cabell i per lluitar contra la meva alopècia. En el meu cas es tracta d'una alopècia androgènica que amb el pas dels anys va arribar a ser de més del 95%.

 

Sortosament, gràcies a KAPIL HAIR CARE, actualment he aconseguit revertir la meva alopècia i recuperar força cabell.

Com podeu veure a les fotografies, vaig començar a perdre el cabell a la zona frontal de ben jove i amb els anys el problema es va anar agreujant malgrat els tractaments que jo anava provant: xampús anticaiguda, minoxidil preparat en farmàcia (en aquella època encara no es comercialitzava de manera generalitzada com actualment), rassoul, etc. Alguns d'aquests tractaments aconseguíen ralentitzar la pèrdua de cabell, però cap no aconseguía revertir la meva alopècia. Resultat, el meu front era cada vegada més ample...

 

Vaig començar a aplicar-me KAPIL HAIR CARE dues vegades al dia a finals de 2020. Al cap de pocs mesos, la qualitat del meu cabell havia millorat moltissim i en menys de 6 mesos ja estava notant que em creixia cabell nou en zones en què abans no n'hi havia gens.

 

En aquests moments segueixo fent servir KAPIL HAIR CARE a diari ja que vull recuperar encara més cabell.

Des de feia uns mesos la Sandra (39 anys) estava preocupada perquè s'adonava que estava perdent cabell a la part frontal i, com és lògic, això no li feia ni la més mínima gràcia. A més, per més que ho intentava, no aconseguia frenar aquesta pèrdua de cabell.
Afortunadament, un dia d'octubre del 2022, en una reunió de networking, el Víctor, el seu marit, va saber de l'existència de KAPIL HAIR CARE, un nou tònic capil·lar a base d'olis essencials que promovia l'enfortiment capil·lar. Li van parlar dels resultats fantàstics que havien obtingut altres persones que havien utilitzat Kapil. Va veure fotos dels canvis que havien aconseguit altres persones que també patien d'alopècia com la seva dona. Convençut que valia la pena provar-ho, Víctor va proposar a Sandra iniciar el tractament capil·lar amb KAPIL HAIR CARE.
La Sandra va començar a utilitzar-lo diàriament i en només dos mesos ja va començar a percebre canvis importants. Els cabells es veien més saludables. No només el notava més fort, sinó que també li queia en menor quantitat. El KAPIL HAIR CARE estava exercint la seva màgia. En aquests moments, després de cinc mesos d'aplicar-lo dues vegades al dia, el seu cabell llueix molt diferent. Es veu més dens i ja no s'aprecia el cuir cabellut com a la foto del mes d'octubre. Els seus cabells estan recuperant per fi la seva bellesa natural.
Quan la Carme va perdre el seu marit, el seu cos va reaccionar fent que perdés també bona part dels cabells. La seva filla va conèixer l'existència de KAPIL HAIR CARE quan passava uns dies a casa d'un bon amic a la Costa Brava i va veure els resultats en altres persones. Quan va tornar a casa seva i va veure la seva mare li va proposar de fer servir KAPIL HAIR CARE.

La Carme va acceptar la proposta de la seva filla, va ser molt constant i va aplicar KAPIL HAIR CARE diàriament. En uns mesos va començar a sentir que estava recuperant part dels cabells perduts i al cap d'un any els canvis eren més que apreciables. Com que volia recuperar encara més cabell, va seguir aplicant el nou tònic capil·lar dues vegades al dia i als 84 anys ha aconseguit recuperar gairebé tot el cabell que havia perdut uns anys abans.

La Begonya (51 anys) temia el moment de mirar la pinta i el raspall cada vegada que es rentava el cabell. A cada rentada perdia una gran quantitat de cabell i semblava que això no tenia aturador.

 

Quan la Begonya va conèixer KAPIL HAIR CARE i en va veure els resultats en d'altres persones, ho va tenir molt clar. Va decidir prendre acció i va iniciar el tractament amb KAPIL.

Les fotos parlen per elles mateixes. Es pot veure perfectament com en tan sols un mes KAPIL HAIR CARE va frenar ostensiblement la pèrdua de cabell de la Begonya.

Fran (52 anys) notava que el seu cabell estava desvitalitzat, sense cos i sentia que començava a clarejar per la zona de la coroneta.

La seva cosina Emi que estava de vacances per la zona li va parlar de KAPIL HAIR CARE i en Fran va decidir provar-lo.

En Fran va començar a posar-se KAPIL HAIR CARE dues vegades al dia i al cap de tan sols tres setmanes el seu cabell ja era completament diferent: tenia cos, color, força i es veia completament sa.

Àngels Campà

Despertar essencial

 

Galileu 264 àtic 1a

08224 Terrassa

 

Perris 59, 1r 2a

17130 L'Escala

 

Tel:666708694

info@despertaresencial.com

 

Instagram

Canal YouTube